1. Ke kumuhana o ka ʻaelike.
    • Kūpono kēia ʻae no ka https://healthy-food-near-me.com pūnaewele a ua hoʻoholo ʻia ma waena o ka mea hoʻohana o kēia mau pūnaewele a me ka mea nona nā pūnaewele (ma hope aku https://healthy-food-near-me.com )
    • Hoʻokumu kēia Kuʻikahi i ke kaʻina hana no ka loaʻa ʻana, mālama ʻana, hana ʻana, hoʻohana ʻana, a me ka hōʻike ʻana i ka ʻIkepili Pilikino o ka mea hoʻohana a me nā ʻike ʻē aʻe i loaʻa iā https://healthy-food-near-me.com i loaʻa mai nā mea hoʻohana pūnaewele. Hoʻopiha ka mea hoʻohana i ka ʻikepili pilikino.
    • No ke kau ʻana i ka ʻike, kahi hoʻolaha, e hoʻohana i ka pūnaewele ma nā pūnaewele: //healthy-food-near-me.com pūnaewele, pono e heluhelu pono ka mea hoʻohana i kēia Kuʻikahi a hōʻike i kāna ʻaelike piha me kāna huaʻōlelo. ʻO ka hōʻoia o ka ʻae piha me kēia ʻaelike ka hoʻohana ʻana o ka pūnaewele e ka mea hoʻohana.
    • ʻAʻohe kuleana o ka mea hoʻohana e kau i ka ʻike, hoʻolaha, hoʻohana i ka pūnaewele inā ʻaʻole ʻo ia e kūlike me nā huaʻōlelo o kēia ʻaelike, a i ʻole inā ʻaʻole i hiki i ka makahiki kū kānāwai ke loaʻa iā ia ke kuleana e hana i nā ʻaelike a i ʻole he kanaka ʻae o ka ʻoihana nona ka ʻikepili i kau ʻia, hoʻolaha.
    • Ma ke kau ʻana i ka ʻike ma nā pūnaewele me ka hoʻohana ʻana i ka pūnaewele, hoʻokomo ka mea hoʻohana i ka ʻikepili pilikino a i ʻole, e hāʻawi ana i kēia ʻikepili i kekahi ala ʻē aʻe, a / a i ʻole e hana ana i nā hana ma ka pūnaewele, a me / a i ʻole e hoʻohana ana i kekahi ʻāpana o ka Pūnaewele, ʻae maoli ka mea hoʻohana i nā ʻōlelo o kēia ʻaelike a me Proveshttps: //healthy-food-near-me.com me ke kuleana e loaʻa, mālama, hana, hoʻohana a hōʻike i ka ʻikepili pilikino o ka mea hoʻohana ma lalo o nā ʻōlelo o kēia ʻaelike.
    • ʻAʻole pili kēia ʻaelike andhttps: //healthy-food-near-me.com ʻaʻohe kuleana no ka loaʻa, mālama, hana, hoʻohana, a me ka hōʻike o ka ʻike pilikino o ka mea hoʻohana a me nā ʻike ʻē aʻe i nā ʻaoʻao ʻekolu ʻaʻole i hoʻokele ʻia e bytttt : //healthy-food-near-me.com, a me kēlā me kēia kanaka ʻaʻole ʻo AvtoTachki limahana .com, ʻoiai inā loaʻa i ka Mea hoʻohana ke komo i nā pūnaewele, nā meaʻai a lawelawe paha o kēia poʻe ma o https: // meaʻai-maikaʻi-kokoke-iaʻu .com a i ʻole ka leka hoʻomaopopo. Kū hilahila ʻole i ka hoʻomaopopo ʻana, ʻo kēia Kuʻikahi ka ʻike wale nō i mālama ʻia i loko o ka pūnaewele o ka pūnaewele ma kahi kūlana i hoʻopā ʻia a loaʻa wale ʻia nāttttps: //healthy-food-near-me.com.
    • Hoʻomaopopo ka mea hoʻohana iā ia, i ka wā o kona mālama ʻole i ka palekana a me ka pale ʻana o kāna ʻikepili pilikino a me ka ʻikepili ʻae, hiki i nā ʻaoʻao ʻekolu ke loaʻa i ka ʻae ʻole i ka waihona a me ka ʻikepili pilikino a me nā mea hoʻohana ʻē aʻe. https://healthy-food-near-me.com ʻaʻohe kuleana no nā pohō i loaʻa i kēlā ʻano komo.
  2. Ke kaʻina hana no ka loaʻa ʻana o ka ʻikepili pilikino.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Hāʻawi nā kuki i nā lawelawe e pili ana i kēia, no ka laʻana, ka mālama ʻana i ka ʻikepili i loko o ka hīnaʻi ma waena o nā kipa ʻana;
    • ʻO ka IP address o ka mea hoʻohana.
  2. Hōʻiliʻili ʻia nā ʻike āpau e mākou, e like me, a ʻaʻole e loli i ka hōʻiliʻili ʻana i ka ʻikepili. He kuleana ko ka mea hoʻohana no ka hāʻawi ʻana i ka ʻike pono, me ka ʻikepili e pili ana i ka ʻikepili pilikino.https: //healthy-food-near-me.com he kuleana, inā pono, e hōʻoia i ka pololei o ka ʻike i hāʻawi ʻia a noi i ka hōʻoia o ka ʻike i hāʻawi ʻia. inā pono, e hāʻawi i nā lawelawe i ka Mea hoʻohana.
  3. Ke kaʻina hana no ka hoʻohana ʻana i ka ʻike o ka mea hoʻohana.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Nā ʻ Termslelo a ka hāʻawi ʻana i ka hiki i ka waihona pūnaewele.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • ma nā noi kūpono o nā hui aupuni i kuleana e noi a loaʻa i kēlā ʻikepili a me ka ʻike;
    • inā, i ka manaʻo o https://healthy-food-near-me.com, hōʻino ka mea hoʻohana i nā ʻōlelo o kēia ʻAelike a me / a i ʻole nā ​​ʻaelike ʻē aʻe a me nā ʻaelike ma waena o https://healthy-food-near-me.com a ka Mea hoʻohana.
  7. Pehea e hoʻololi ai / kāpae i kēia ʻike a haʻalele paha.
  1. Hiki i nā mea hoʻohana i kēlā me kēia manawa ke hāʻawi hoʻololi / holoi ʻike pilikino (kelepona) a i ʻole kāpae inoa. ʻO ka hana o kekahi mau hiʻohiʻona o https://healthy-food-near-me.com, e koi ana i ka loaʻa ʻana o ka ʻike e pili ana i ka mea hoʻohana, e kāpae ʻia paha mai ka manawa o ka hoʻololi / holoi ʻana i ka ʻike.
  2. Mālama ʻia ka ʻikepili pilikino o ka mea hoʻohana a kāpae ʻia e ka Mea hoʻohana. ʻO ka hoʻomaopopo kūpono o ka mea hoʻohana e pili ana i ka holoi ʻana a i ʻole ka hana ʻē aʻe o ka ʻikepili pilikino kahi leka (ʻike) i hoʻouna ʻia i ka leka uila i kuhikuhi ʻia e ka Mea hoʻohana.
  3. Palekana ʻikepili.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Kahi kamaʻilio i ka hihia o nā nīnau.
  4. Inā he nīnau, makemake, hoʻopiʻi e pili ana i ka ʻike āu e hāʻawi ai, e ʻoluʻolu e leka uila i ka leka uila: Support@healthy-food-near-me.com. Ma ke noi palapala a ma ka hōʻike ʻana i kahi palapala e hoʻokumu i kona ʻike a me ka mana, hiki iā mākou ke hāʻawi i ka mea hoʻohana i ka ʻike e pili ana i ke kaʻina hana no ka loaʻa ʻana o ka ʻike e pili ana i kahi o ka waihona.
  5. Nā hoʻololi i ke kulekele pilikino.
  6. Hiki iā mākou ke hoʻololi i nā ʻōlelo o ke kulekele pilikino. I kēia hihia, e pani mākou i ka mana ma nā ʻaoʻao ʻaoʻao, no laila e hoʻi i kēlā me kēia manawa https://ola- meaʻai- kokoke-me.com/ kuleana-pilikino E lilo nā hoʻololi a pau i ka ʻAelike mai ka manawa o kā lākou paʻi ʻia. Ke hoʻohana nei i ka Pūnaewele, hōʻoia ka mea hoʻohana i ka ʻae ʻana i nā huaʻōlelo hou o ka Kulekele pilikino i nā huaʻōlelo i ka ikaika i ka manawa e hoʻohana ai ka mea hoʻohana i ka Pūnaewele.
  7. Nā huaʻōlelo hou aʻe.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Inā loaʻa kekahi o nā kulekele pilikino, me nā noi, paukū, a ʻāpana paha o ia mea, i manaʻo ʻia he kūʻē i ke kānāwai, a i ʻole he kūpono ʻole, ʻaʻole ia e hoʻopili i nā mea i koe i kū ʻole i ke kānāwai. ikaika piha a kūpono, a me kekahi mea kūpono ʻole, a i ʻole kahi ʻae i hiki ʻole ke hoʻokō ʻia me ka hana ʻole ʻole o nā ʻaoʻao, manaʻo ʻia e hoʻololi ʻia, hoʻololi ʻia i ka mea e pono ai e hōʻoia i ka pono a me ka hiki ke hoʻokō.
  3. Hoʻonui ʻia kēia ʻaelike i ka Mea hoʻohana mai ka manawa āna e hoʻohana ai i ka pūnaewele, me ke kau ʻana o ka hoʻolaha, a kūpono a hiki i ka mālama ʻia ʻana o kekahi ʻike e pili ana i ka mea hoʻohana ma ka pūnaewele, me nā ʻikepili pilikino.